Forráspont pályázatírás
Rólunk

Rólunk

Illés Lilla vagyok, pályázatíró és a Forráspont pályázatíró iroda alapítója.

Körülbelül 10 éve dolgozom ügyfél-orientált pozíciókban. Karrierem elején pénzügyi és biztosítási területen dolgoztam, majd közel négy évig energetikai pályázatok projektmenedzsereként vittem sikerre ügyfeleim megbízásait. Cégem 2021-es elindítása előtt már 600 sikeres pályázatot tudhattam magam mögött, mely szám a 2022-es év végére a 2000 db sikeres lakossági pályázat felé közelít. Az elmúlt évek hozománya a rengeteg pozitív visszajelzés, ajánlások és sok-sok tapasztalat. Büszkén állíthatom, hogy nem csak az ügyfelek, de a pályázatokban közreműködő szakemberek is kifejezetten szeretnek velem dolgozni.

A Forráspont pályázatíró irodát azért hoztam létre, mert munkám során úgy tapasztaltam, hogy az ügyfelek számára a legnagyobb segítség amit nyújthatok az a komplexitás.

A szakmában töltött évek alatt számtalan bankkal, mérnökkel és kivitelezővel dolgoztam közös projekteken, a legjobbakkal pedig szoros partneri kapcsolat alakult ki. Ügyfeleim ebből ma már csak annyit érzékelnek, hogy minden gördülékenyen megy, nekik csak az elképzelésükkel kell hozzám fordulniuk. A megvalósításhoz szükséges erőforrásokat és szakmai segítséget, pedig én biztosítom nekik.

megbízhatóság

precizitás

tájékoztatás

A megbízhatóság, a precizitás és a korrekt tájékoztatás az alapelveim és ezt nem csak saját munkámban hanem a partneri együttműködéseim során is érvényesítem. Ügyfeleink fiatalos és lendületes munkatempóra számíthatnak, folyamatos és naprakész tájékoztatással.

Vigyük sikerre együtt az ötletét és találjuk meg a forrást az elképzeléseihez!
Illés Lilla, irodavezető

+36 30 637 1074

info@palyazatforras.hu

Dolgozott már velünk? Írja meg tapasztalatait!

©2023 Forráspont pályázatíró iroda