Forráspont pályázatírás
Lakossági pályázatok
Céges pályázatok
Mezőgazdasági pályázatok
Energetikai tanúsítás
Kapcsolat
Otthonfelújítási támogatás
Ajánlatkérés

Forráspont pályázatírás
Lakossági pályázatok
Céges pályázatok
Mezőgazdasági pályázatok
Energetikai tanúsítás
Kapcsolat
Otthonfelújítási támogatás
Ajánlatkérés
Rólunk

Rólunk

Illés Lilla vagyok, pályázatíró és a Forráspont pályázatíró iroda alapítója.

Körülbelül 10 éve dolgozom ügyfél-orientált pozíciókban. Karrierem elején pénzügyi és biztosítási területen dolgoztam, majd közel négy éve energetikai pályázatok projektmenedzsereként viszem sikerre ügyfeleim megbízásait. Megközelítőleg 600 sikeres pályázatot tudhatok magam mögött, amelynek hozománya a rengeteg pozitív visszajelzés, ajánlások és sok-sok tapasztalat. Büszkén állíthatom, hogy nem csak az ügyfelek, de a pályázatokban közreműködő szakemberek is kifejezetten szeretnek velem dolgozni.

A Forráspont pályázatíró irodát azért hoztam létre, mert munkám során úgy tapasztaltam, hogy az ügyfelek számára a legnagyobb segítség amit nyújthatok az a komplexitás.

A szakmában töltött évek alatt számtalan bankkal, mérnökkel és kivitelezővel dolgoztam közös projekteken, a legjobbakkal pedig szoros partneri kapcsolat alakult ki. Ügyfeleim ebből ma már csak annyit érzékelnek, hogy minden gördülékenyen megy, nekik csak az elképzelésükkel kell hozzám fordulniuk. A megvalósításhoz szükséges erőforrásokat és szakmai segítséget, pedig én biztosítom nekik.

megbízhatóság

precizitás

tájékoztatás

A megbízhatóság, a precizitás és a korrekt tájékoztatás az alapelveim és ezt nem csak saját munkámban hanem a partneri együttműködéseim során is érvényesítem. Ügyfeleink fiatalos és lendületes munkatempóra számíthatnak, folyamatos és naprakész tájékoztatással.

Vigyük sikerre együtt az ötletét és találjuk meg a forrást az elképzeléseihez!
Illés Lilla, irodavezető

+36 30 637 1074

info@palyazatforras.hu

Dolgozott már velünk? Írja meg tapasztalatait!

©2021 Forráspont pályázatíró iroda